BEELDMERK & HUISSTIJL

Wij verlenen een technisch ingewikkelde dienst. Aart vertaalde dat spelenderwijs in een huisstijl en beelden. Een website en de brochure. Knap hoe hij ons hiermee positioneert. Aart begrijpt echt wie wij zijn en waar we voor staan.

MATTHIJS DIJKEMA
FIDUGIUS

BOEK Veilingweg

Aart is een sterk conceptueel denker. Hij weet de pijlers onder een project stap voor stap om te zetten in een mooi product. Secuur en betrokken.

Mark MODDERKOLK
A3C & Nationale Politie

VERSCHILLENDE PROJECTEN

Er zijn weinig andere vormgevers en kunstenaars met wie ik zo graag werk als met Aart. De kwaliteit van Aarts werk is echt goed. En het is ook nog eens een leuk mens. Dat zijn dé ingrediënten die ik nodig heb om topproducties te draaien.

Maureen MOTTA
FOUNDER LIFE AS IT IS

SIGNING Veilingweg

Aarts werk gaat verder dan het zakelijke. Hij legt zijn hele ziel en zaligheid erin. Als geen ander vertaalt hij ideeën en concepten in producten die passen bij de gebruiker. Werken met Aart werkt aanstekelijk.

BAS ROELOFS
ROELOFS BOUWMANAGEMENT

PORTFOLIO & Zondag open

Sparren met Aart lijkt op een ritje in de achtbaan. Hij neemt je mee in zijn creativiteit, soms op onnavolgbare wijze. Maar, het resultaat is altijd verbluffend mooi.

LEX BRAKENHOFF
BAKKER LEX BRAKENHOFF

VERSCHILLENDE PROJECTEN

‘Naast zijn persoonlijke en informele manier van werken, is Aart in staat om de wensen van de klant om te zetten in een creatie. Dat maakt Aart uniek.’

John Gerlofsma
Leenattent

QUARTEL & ALLERLEI

Wij waarderen Aart om zijn vakmanschap en professionele betrokkenheid. Hij heeft 'Oog voor detail' en kijkt vaak‘ net even anders’ naar ‘hoe wij het willen hebben’. Dat is een mooie combinatie en daarom werken we al lang samen.

HENNY MULDER
ING Bank

NIEUWBOUW PROJECTEN

‘Aart is open, creëert een ontspannen sfeer en heeft verrassende, verfrissende opinies. Hij pakt zaken pragmatisch en snel op en laat altijd voorbeelden zien. Zo komt Aart samen met ons tot een goed resultaat.

GERARD KOSHIEK
MAARSEN GROEP

VERSCHILLENDE PROJECTEN

Met Aart werk je samen. Hij luistert, is kritisch en brengt als geen ander een verhaal terug tot de essentie. Zo laat hij zien wat je echt bedoelt. Daarbij is Aart een prettig mens, naast zakelijk ook oprecht geïnteresseerd in jou.

RONALD DE NAS
STUDIO NAS

BEELDMERK & BROCHURE

Betrokken. Vakkundig. Modern. Scherp. Het proces is 'co-creatie' en de uitkomst is 'spot on'. Ik ben Aart zeer dankbaar voor het beeldmerk van mijn bedrijf!

MONIQUE OP DE WEEGH
HRM-O